Stageplaatsen bij 1931 Congrescentrum – september 2021

 

De mooiste tijd beleef je bij Libéma!
1931 is een unieke evenementenlocatie gevestigd in een rijksmonument. 1931 huisvest zo’n 250 evenementen op jaarbasis. Als stagiair(e) draag je bij aan de organisatie van grote congressen, evenementen en personeelsfeesten. Jouw dag is nooit hetzelfde!

Jouw stage bij 1931
Wij faciliteren altijd graag stageplekken voor toekomstige talenten in de evenementenbranche. Vandaar dat we binnen al onze afdelingen stageplaatsen bieden en voor de periode vanaf september weer opzoek zijn naar enthousiaste studenten!

Via onderstaande link kom je bij de specifieke stage-omschrijving per functie. Het betreft voor alle afdelingen een volledige meewerkstage om samen met ons alle hands-on werkzaamheden uit te kunnen voeren en onvergetelijke evenementen te organiseren

Klik hier voor de vacatures

Wat mag je van ons verwachten?
Wij bieden jou een stageplaats met verantwoording en afwisseling op een levendige en bruisende evenementen locatie, dé plek waar het allemaal gebeurt. Je komt in een team van enthousiaste collega’s terecht, die zowel gasten als medewerkers de mooiste tijd laten beleven. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is volop ruimte voor eigen inbreng; wij leren ook graag van jou! Daarnaast ontvang je ook een maandelijkse stagevergoeding. De standplaats voor deze functie is in ’s-Hertogenbosch. 

Wil je meer informatie?
Neem dan contact op met de verschillende stagebegeleiders. Stuur je CV en motivatie toe! We kijken uit naar de reacties. 

VOOR UW VRAGEN EN OPMERKINGEN

1931 - Stuur uw bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.