Catering tijdens uw zakelijke evenement

1931 heeft veel ervaring met alle soorten catering. Van het ‘snel’ verzorgen van een diner voor grote groepen tot het regelen een exclusief hoogstaand diner. Eten proeven behoort ook tot de mogelijkheden. 1931 werkt met graag met biologische en duurzame streekproducten. En/maar een Bossche bol ontbreekt niet in ons assortiment!

High tech faciliteiten voor uw zakelijke evenement

1931 beschikt over diverse technische faciliteiten. Zo zijn de drie Limousin zalen allen voorzien van een basisinstallatie bestaande uit beamer en scherm, podium, front en tegenlicht, geluidsinstallatie, mengtafel en 2 microfoons. De Dexter en Lakenvelder ruimtes zijn voorzien van een beamer en (LCD) scherm.

Wij werken samen met preferred partner Stagelight die zorgt voor een op maat afgestemde invulling van beeld en geluid passend bij uw evenement.

Meubilair en inrichting

1931 is voorzien van standaard meubilair en aankleding. Dit betekent dat de gehele locatie is voorzien van vloerbedekking. In de Foyer is het meubilair toereikend tot 650 personen. Dit kan worden uitgebreid. Alle ruimtes zijn voorzien van daglicht wat ook te verduisteren is. 1931 beschikt over een duurzaam luchtbehandeling systeem waardoor de temperatuur altijd perfect is.

VOOR UW VRAGEN EN OPMERKINGEN

1931 - Stuur uw bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.