Uw congres in 1931

De flexibele ruimtes van 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch zijn geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. Alle zalen en subruimtes zijn met een paar stappen te bereiken en liggen allemaal direct aan één van beide Foyers. Zowel de congreszalen, Limousin 1, 2 en 3 als de subruimtes, de Dexters, zijn te koppelen om ruimtes van verschillende formaten te creëren. Daarnaast beschikt 1931 over een extra plenaire ruimte, MAINSTAGE. Hierdoor is 1931 geschikt voor 4 tot 6.000 personen. Het grote voordeel van 1931 is dat de locatie gelijkvloers is en alle ruimtes te bereiken zijn vanuit de Foyer. Daarnaast zijn alle ruimtes voorzien van daglicht dat door dakramen naar binnen valt, maar zijn deze ramen ook naar wens te verduisteren.

Waarom 1931?

 • Ruime capaciteit

  Van 4 tot 6.000 personen
  (combinaties mogelijk met MAINSTAGE & Brabanthallen).

 • Flexibel

  Beschikking over maar liefst 31 zalen. Multifunctionele ruimtes voor elke groepsgrootte.

 • 4.000 parkeerplaatsen

  Ruime parkeergelegenheid, inclusief elektrische oplaadpalen.

 • Overal dichtbij

  Nabij snelwegen A2, A59 en A65, Eindhoven Airport en de Duitse & Belgische grens.

 • Kwaliteit & Duurzaam

  In bezit van de gouden Green Key, partner van MVO Nederland en een YOIN Excellent Meeting Places certificering.

 • 10 minuten loopafstand

  Op slechts 10 minuten loopafstand van Centraal Station ‘s-Hertogenbosch.

Culinaire beleving voor al uw gasten

Van een stevig ontbijt voor de vroege vogels of een warm welkom met koffie en een overheerlijke Bossche Bol, tot een uitgebreide gezonde lunch of een luxe diner om uw dag passend af te sluiten. 1931 heeft ervaring met diverse soorten catering. De jarenlange ervaring en het werken met fair trade en streekproducten zorgen ervoor dat we de verwachtingen van u en uw gasten overtreffen. Eten proeven behoort ook tot de mogelijkheden!

High tech faciliteiten voor uw zakelijke bijeenkomst

1931 beschikt over diverse technische faciliteiten. Zo zijn de drie Limousin zalen allen voorzien van een basisinstallatie bestaande uit beamer en scherm, podium, front en tegenlicht, geluidsinstallatie, mengtafel en 2 microfoons. De Dexter en Lakenvelder ruimtes zijn voorzien van een beamer en (LCD) scherm.

Wij werken samen met preferred partner Stagelight die zorgt voor een op maat afgestemde invulling van beeld en geluid passend bij uw evenement.

Voorzien van standaard meubilair en aankleding

1931 is voorzien van standaard meubilair en aankleding. Dit betekent dat de gehele locatie is voorzien van vloerbedekking. In de Foyer is het meubilair toereikend tot 650 personen. Dit kan worden uitgebreid. Alle ruimtes zijn voorzien van daglicht wat ook te verduisteren is.

1931 beschikt over een duurzaam luchtbehandeling systeem waardoor de temperatuur altijd perfect is.

Flexibel en schaalbaar

Bij 1931 is er van alles mogelijk om uw congres een waar succes te maken! Zo zijn er diverse verschillende ruimtes te gebruiken maar ook te koppelen. Binnen een handomdraai maken we van de drie Limousins één ruimte van maar liefst 2.743m2.

De Dexters zijn naar wens en behoefte te schakelen. Ze hebben geluidsdichte wanden en zijn voorzien van dubbele deuren richting de Foyer. Daarnaast bieden de ruimtes alle privacy door de jaloezieën. De dakramen, waardoor daglicht naar binnen valt, zijn naar wens te verduisteren.

Groot voordeel van 1931 is dat de locatie gelijkvloers is en alle ruimtes vanuit de Foyer direct bereikbaar zijn. Door te combineren met de aangrenzende Brabanthallen, één van Nederlands grootste evenementenlocaties, is deze locatie ook uitermate geschikt voor gezelschappen boven de 1.500 personen.

Bekijk de verschillende ruimtes

VOOR UW VRAGEN EN OPMERKINGEN

1931 - Stuur uw bericht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.