Geschikt voor uw evenement

Uw congres in 1931

De ruimtes in 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch zijn ideaal voor de meest uiteenlopende evenementen. De drie congreszalen (Limousins 1, 2 en 3) grenzen direct aan de Foyer, het hart van de locatie. De Foyer biedt tevens toegang tot de vele multifunctionele subruimtes, de Dexters. De Dexters zijn voorzien van daglicht en mobiele wanden, en dus in te zetten voor diverse groepsgrootte. Door de flexibele ruimtes kunt u met gezelschappen van 4 tot wel 2.000 personen bij 1931 terecht. 

Flexibel en schaalbaar

Bij 1931 is er van alles mogelijk om uw congres een waar succes te maken! Zo zijn er diverse verschillende ruimtes te gebruiken maar ook te koppelen. Binnen een handomdraai maken we van de drie Limousins één ruimte van maar liefst 2.743m2.

De Dexters zijn naar wens en behoefte te schakelen. Ze hebben geluidsdichte wanden en zijn voorzien van dubbele deuren richting de Foyer. Daarnaast bieden de ruimtes alle privacy door de jaloezieën. De dakramen, waardoor daglicht naar binnen valt, zijn naar wens te verduisteren.

Groot voordeel van 1931 is dat de locatie gelijkvloers is en alle ruimtes vanuit de Foyer direct bereikbaar zijn. Door te combineren met de aangrenzende Brabanthallen, één van Nederlands grootste evenementenlocaties, is deze locatie ook uitermate geschikt voor gezelschappen boven de 1.500 personen.

Bekijk de diverse ruimtes

Ervaring met diverse soorten catering

Culinaire beleving voor al uw gasten

Van een stevig ontbijt voor de vroege vogels of een warm welkom met koffie en een overheerlijke Bossche Bol, tot een uitgebreide gezonde lunch of een luxe diner om uw dag passend af te sluiten. 1931 heeft ervaring met diverse soorten catering. De jarenlange ervaring en het werken met fair trade en streekproducten zorgen ervoor dat we de verwachtingen van u en uw gasten overtreffen. Eten proeven behoort ook tot de mogelijkheden!

Vele technische faciliteiten

High tech faciliteiten voor uw zakelijke bijeenkomst

1931 beschikt over diverse technische faciliteiten. Zo zijn de drie Limousin zalen allen voorzien van een basisinstallatie bestaande uit beamer en scherm, podium, front en tegenlicht, geluidsinstallatie, mengtafel en 2 microfoons. De Dexter en Lakenvelder ruimtes zijn voorzien van een beamer en (LCD) scherm.

Wij werken samen met preferred partner Stagelight die zorgt voor een op maat afgestemde invulling van beeld en geluid passend bij uw evenement.

Voorzien van standaard meubilair en aankleding

Meubilair en inrichting

1931 is voorzien van standaard meubilair en aankleding. Dit betekent dat de gehele locatie is voorzien van vloerbedekking. In de Foyer is het meubilair toereikend tot 650 personen. Dit kan worden uitgebreid. Alle ruimtes zijn voorzien van daglicht wat ook te verduisteren is.

1931 beschikt over een duurzaam luchtbehandeling systeem waardoor de temperatuur altijd perfect is.

BOURGONDISCH & GASTVRIJ

Waarom 1931?

 • Ruime capaciteit

  Van 4 tot 2.000 personen
  (én uitbreiding mogelijk met Brabanthallen)

 • Flexibel

  Beschikking over maar liefst 29 zalen. Multifunctionele ruimtes voor elke groepsgrootte.

 • 4.000 parkeerplaatsen

  Ruime parkeergelegenheid, inclusief elektrische oplaadpalen.

 • Overal dichtbij

  Nabij snelwegen A2, A59 en A65, Eindhoven Airport en de Duitse & Belgische grens.

 • Kwaliteit & Duurzaam

  In bezit van 4 vergaderhamers, de gouden Green Key en partner MVO Nederland.

 • 10 minuten loopafstand

  Op slechts 10 minuten loopafstand van Centraal Station ‘s-Hertogenbosch.

Ervaar zelf de unieke ambiance

1931 Congrescentrum denkt met u mee

Graag nodigen we u uit voor een rondleiding, zodat u de sfeer van de congreslocatie kunt zien en voelen. We kunnen u dan alles vertellen over de mogelijkheden, opstellingen en faciliteiten en denken hierbij graag met u mee over de invulling van uw congres. Zodat we samen een onvergetelijk congres organiseren.

Neem contact met ons op

Ervaar de prachtige omgeving

Ontdek ‘s-Hertogenbosch

Wilt u uw gasten historisch ’s-Hertogenbosch of omgeving – culinair of cultureel – laten ontdekken? Wij denken graag met u mee. We werken nauw samen met Convention Bureau Brabant en VVV ’s-Hertogenbosch. Zij kunnen leuke, interessante, smakelijke en / of actieve arrangementen voor uw gasten verzorgen!

Ontdek ‘s-Hertogenbosch

Meer ruimte nodig?

Combineer 1931 met Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

44.000 m2 aan hallen en zalen en ruim 4.000 parkeerplaatsen voor de deur: door de directe koppeling combineert u uw congres in 1931 uitstekend met een beurs bij Brabanthallen. Het totale vloeroppervlak van 1931 Congrescentrum en Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch samen maakt het één van de grootste beurzen- en evenementenlocaties van Nederland.

Brabanthallen biedt acht hallen tot 38.735 m2 en 1931 heeft zalen voor elk type bijeenkomst.

Meer informatie

Ook ideaal voor meerdaagse congressen

Overnachten in 's-Hertogenbosch

1931 biedt ook mogelijkheden voor meerdaagse congressen. We hebben goede contacten met diverse hotels in de omgeving, maar ook met het Vakantiepark Dierenbos, op steenworp afstand van 1931. Wij adviseren u graag bij het vinden van de juiste overnachtingsmogelijkheden voor uw sprekers, exposanten en gasten.

Boeken uw gasten via onze overnachtingspagina, dan krijgen zij gegarandeerd de beste prijs en daarbij een gratis upgrade bij het hotel naar keuze (op basis van beschikbaarheid).

Ga naar de overnachtingspagina

VNSG congres 2016 / Bibian van Drie / VNSG

Fijne locatie door goede ligging en bereikbaarheid. Veel mogelijkheden qua sessiezalen. Medewerkers zeer service en oplossingsgericht. Fijne samenwerking voor, tijdens en na het congres. Ik kan 1931 als congreslocatie van harte aanbevelen!
Meer referenties

VOOR UW VRAGEN EN OPMERKINGEN

1931 - Stuur uw bericht