Route naar 1931 Congrescentrum

Per auto

1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch is uitstekend te bereiken vanuit de grote steden. Het is slechts een half uur rijden vanuit Utrecht, en een uur vanuit Amsterdam en Antwerpen. Uw auto kunt u parkeren op één van de 700 parkeerplaatsen voor de deur van 1931. Mocht dat niet voldoende zijn, kan er nog altijd uitgeweken worden naar één van de 4.000 parkeerplaatsen van de Brabanthallen. Daarnaast beschikt 1931 ook nog over 4 elektrische oplaadpunten voor uw elektrische auto. Deze bevinden zich rechts van de ingang, naast de fietsenstalling.

Mocht u een parkeerkaart nodig hebben, houdt er dan rekening mee dat u deze alleen met de pin kunt betalen. 1931 Congrescentrum is een pin-only locatie.

Per openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is 1931 uitstekend bereikbaar. 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch bevindt zich op slechts 10 minuten loopafstand van ’s-Hertogenbosch Centraal Station. Wanneer u de stationsuitgang ‘Paleiskwartier/Brabanthallen’ neemt, ziet u de toren van het congrescentrum na ongeveer 10 minuten verschijnen. Deze toren is tevens de hoofdentree van 1931 Congrescentrum.

Per deelvervoer

Ga voor duurzaam! 1931 Congrescentrum is nu ook goed bereikbaar per deelvervoer. Het vervoersmiddel kan geparkeerd worden op een speciaal ingericht deel van ons parkeerterrein, waarna je zo naar onze hoofdentree loopt. Er zijn meerdere vervoerspartijen die zowel scooters als fietsen aanbieden in Den Bosch. Je herkent het parkeerterrein aan de groene kleur.

Toegankelijkheid mindervaliden

Voor de hoofdingang van 1931 bevinden zich specifiek aangeduide mindervaliden parkeerplaatsen. Vrijwel alle ruimtes van 1931 zijn gelijkvloers en op de begane grond en hierdoor goed bereikbaar voor mindervaliden. Overige ruimtes zijn bereikbaar via een lift. Op de begane grond bij de hoofdentree is een speciale minder valide toilet ingericht.

VOOR UW VRAGEN EN OPMERKINGEN

1931 - Stuur uw bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.