Route naar 1931 Congrescentrum

Per auto

1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch is uitstekend te bereiken vanuit de grote steden. Het is slechts een half uur rijden vanuit Utrecht, en een uur vanuit Amsterdam en Antwerpen. Uw auto kunt u parkeren op één van de 700 parkeerplaatsen voor de deur van 1931. Mocht dat niet voldoende zijn, kan er nog altijd uitgeweken worden naar één van de 4.000 parkeerplaatsen van de Brabanthallen. Daarnaast beschikt 1931 ook nog over 4 elektrische oplaadpunten voor uw elektrische auto. Deze bevinden zich rechts van de ingang, naast de fietsenstalling.

Mocht u een parkeerkaart nodig hebben, houdt er dan rekening mee dat u deze alleen met de pin kunt betalen. 1931 Congrescentrum is een pin-only locatie.

Per openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is 1931 uitstekend bereikbaar. 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch bevindt zich op slechts 10 minuten loopafstand van ’s-Hertogenbosch Centraal Station. Wanneer u de stationsuitgang ‘Paleiskwartier/Brabanthallen’ neemt, ziet u de toren van het congrescentrum na ongeveer 10 minuten verschijnen. Deze toren is tevens de hoofdentree van 1931 Congrescentrum.

Toegankelijkheid mindervaliden

Voor de hoofdingang van 1931 Congrescentrum bevinden zich mindervaliden parkeerplaatsen. Alle zalen van 1931 Congrescentrum zijn voor mindervaliden te bereiken. Enkele zalen door middel van een lift, maar de meeste zalen zijn op de begane grond. De toilet bevindt zich tevens op de begane grond en is goed bereikbaar. Voor gasten met een rolstoel is er een aparte toilet welke meer ruimte biedt. Deze bevindt zich bij de entree.

VOOR UW VRAGEN EN OPMERKINGEN

1931 - Stuur uw bericht