Hybride evenement

Met hybride evenementen komt online en live bij elkaar. Op korte termijn the best of both worlds. Bij een hybride evenement komen live bezoekers op locatie en wordt het programma tevens gelijktijdig online aangeboden. Een hybride evenement biedt meer kansen voor sponsoring en exposure. Daarnaast wordt het bereik vergroot en wordt de deelnemer meer flexibiliteit geboden. Belangrijk hierbij is dat iedere deelnemer altijd het gevoel wil hebben om op de eerste rij te zitten. Het online en live programma komt samen door interactieve tools zoals polls of een chatfunctie.

Waarom een hybride evenement bij 1931?

 • Ruime capaciteit

  Van 2 tot 1.000 gasten (i.c.m. Mainstage en Brabanthallen)

 • Faciliteiten

  Diverse exclusieve entrees en aparte toiletgroepen 

 • Daglicht

  Opgezette functionele ruimtes met daglicht

 • Cateringruimtes

  Verschillende sfeervolle ontvangst- en cateringruimtes ingericht volgens de RIVM richtlijnen

 • Advies over mogelijkheden

  Ruime kennis en ervaring op het gebied van streammogelijkheden en een online platform 

 • Parkeerplekken

  Ruim voldoende parkeerplaatsen o.b.v. 1,5m norm en dicht bij de verschillende entrees 

Techniek

Afgestemd op uw wensen

1931 beschikt over diverse technische faciliteiten voor een hybride evenement, zoals een basisinstallatie bestaande uit; een beamer en scherm, podium, front- en tegenlicht, front- en backdrop, afkijkscherm, geluidsinstallatie, mengtafel en 2 microfoons. Dit wordt uitgebreid met aanvullende techniek, zoals cameraregie, zodat de online bezoeker dezelfde beleving ervaart. Samen met onze AV partner Stagelight zorgen we voor een op maat afgestemde invulling van beeld en geluid, passend bij uw wensen.

Platform

Op maat gemaakt in uw eigen huisstijl

Een online platform is benodigd om de doelgroep te bereiken. Bij een besloten bijeenkomst dient er een beveiligd platform gecreëerd te worden. 1931 kan voorzien in het aanbieden van een op maat gemaakt platform in eigen huisstijl. De begeleiding hiervan wordt van begin tot eind gefaciliteerd, van kennismaking en het bespreken van de wensen, het uitnodigingstraject, de inrichting van het platform tot ondersteuning tijdens het evenement en het versturen van een enquête na afloop.

Catering services

Culinaire beleving voor al uw gasten

Vanzelfsprekend heeft 1931 de nodige maatregelen getroffen om ieder cateringmoment veilig te ervaren. Denk hierbij aan het dragen van handschoenen en mondkapjes, het beschikbaar stellen van desinfectiespray en het constant desinfecteren van de koffiemachines, buffetten, tafels en deurklinken. De gerechten staan verpakt klaar voor de gasten in mooie disposables en worden uitgereikt door de medewerkers. Om de onderlinge afstand tussen gasten te garanderen zijn er vloermarkeringen aangebracht die de afstand aangeven waaraan men zich dient te houden bij de verschillende cateringpunten.

Een beurs in combinatie met een inhoudelijk programma is in de huidige tijd aan te passen op diverse vlakken. 1931 kan voldoende ruimte faciliteren, zodat het aantal m² beursvloer gelijk blijft. Met een goede planning en een slimme routing wordt zowel de standhouder als de bezoeker verrast. Naast een slimme beursplattegrond, een effectief programma en een correct communicatieplan voor de standhouders om de bezoeker te bereiken, wordt te allen tijde de standhouder en de bezoeker bediend. Online mogelijkheden zijn sponsored sessie of een 1-op-1 meeting. Door middel van tijdsloten is er de mogelijkheid om meer bezoekers toe te laten tot de beurs.

Interessante documenten

VOOR UW VRAGEN EN OPMERKINGEN

1931 - Stuur uw bericht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.