Uw (bedrijfs)feest bij 1931

Van bedrijfsfeest tot zakelijk diner; 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch heeft verschillende ruimtes die uitstekend te gebruiken zijn voor een feestelijk evenement. Met de bekende Brabantse gastvrijheid en volledige service wordt de locatie omgebouwd tot de perfecte feestlocatie. Door mee te denken over ruimtes, catering en entertainment wordt het een onvergetelijk evenement waar iedereen nog voor een lange tijd over praat.

Wanneer het aantal gasten hoger ligt dan bij 1931 Congrescentrum mogelijk is, is een uitbreiding met de Brabanthallen altijd mogelijk. Bijvoorbeeld door een feest- of concertopstelling in MAINSTAGE. Op deze manieren zijn verschillende opstellingen en combinaties mogelijk waardoor het bedrijfsfeest een waar succes wordt.

Waarom 1931?

 • Ruime capaciteit

  Van 4 tot 6.000 personen
  (combinaties mogelijk met MAINSTAGE & Brabanthallen).

 • Flexibel

  Beschikking over maar liefst 31 zalen. Multifunctionele ruimtes voor elke groepsgrootte.

 • 4.000 parkeerplaatsen

  Ruime parkeergelegenheid, inclusief elektrische oplaadpalen.

 • Overal dichtbij

  Nabij snelwegen A2, A59 en A65, Eindhoven Airport en de Duitse & Belgische grens.

 • Kwaliteit & Duurzaam

  In bezit van 4 vergaderkamers, de gouden Green Key en partner MVO Nederland.

 • 10 minuten loopafstand

  Op slechts 10 minuten loopafstand van Centraal Station ‘s-Hertogenbosch.

Culinaire beleving voor al uw gasten

Van een stevig ontbijt voor de vroege vogels of een warm welkom met koffie en een overheerlijke Bossche Bol, tot een uitgebreide gezonde lunch of een luxe diner om uw dag passend af te sluiten, 1931 heeft het allemaal in huis. De jarenlange ervaring en het werken met fair trade en streekproducten zorgen ervoor dat we de verwachtingen van u en uw gasten overtreffen. Eten proeven behoort ook tot de mogelijkheden!

High tech faciliteiten voor uw zakelijke bijeenkomst

1931 beschikt over diverse technische faciliteiten. Zo zijn de drie Limousin zalen allen voorzien van een basisinstallatie bestaande uit beamer en scherm, podium, front en tegenlicht, geluidsinstallatie, mengtafel en 2 microfoons. De Dexter en Lakenvelder ruimtes zijn voorzien van een beamer en (LCD) scherm.

Wij werken samen met preferred partner Stagelight die zorgt voor een op maat afgestemde invulling van beeld en geluid, passend bij uw evenement.

Voorzien van standaard meubilair en aankleding

1931 is voorzien van standaard meubilair en aankleding. Dit betekent dat de gehele locatie is voorzien van vloerbedekking. In de Foyer is het meubilair toereikend tot 650 personen. Dit kan worden uitgebreid. Alle ruimtes zijn voorzien van daglicht en verduisteringsschermen.

1931 beschikt over een duurzaam luchtbehandeling systeem waardoor de locatie altijd een perfecte temperatuur heeft.

Uw feest in goede handen

Een onvergetelijk personeelsfeest, een spectaculair bedrijfsfeest of een succesvolle productpresentatie voor uw relaties: 1931 is niet alleen een perfecte locatie. Wij zijn uw partner, klaar om uw event verwachtingen te overtreffen!

Onze verschillende ruimtes zijn om te toveren tot sfeervolle zalen, geschikt voor gezelschappen van 50 tot 6.000 personen. Uiteraard vergeten we de innerlijke mens niet: van een bruisende welkomstcocktail of “late night snacks” tot een compleet verzorgde diner: 1931 biedt een onvergetelijke ervaring. Ook bij uw eventuele muziek keuze, bijvoorbeeld een dj of band, helpen wij graag.

Bekijk de verschillende ruimtes

VOOR UW VRAGEN EN OPMERKINGEN

1931 - Stuur uw bericht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.