Welkom bij 1931 Congrescentrum

Welkom bij 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch, één van de meest unieke evenementenlocaties van Nederland. Hier staat dagelijks een team van gastvrije, betrokken en flexibele medewerkers voor u klaar om samen een prachtig congres, beurs of feest neer te zetten. Alles wordt uit de kast getrokken om bij 1931 een geslaagd evenement neer te zetten. Deze Brabantse gastvrijheid wordt bij 1931 Congrescentrum gecombineerd met duurzaamheid in de historische Bossche Veemarkt. De combinatie van het historische pand met moderne inrichting zorgt voor een sfeervol en eigentijds evenement dat elk mogelijke vorm kan aannemen.

Ervaar 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Het is 1931, vanwege de toenemende overlast op de Veemarkt in het centrum van ’s-Hertogenbosch, wordt het eerste overdekte veemarktcomplex geopend aan de Oude Engelenseweg. Jaren lang wisselen koeien en kalveren hier van eigenaar, totdat de mond-en-klauwzeer uitbrak in 2001. Na een verbouwing opende jaren later in dit Rijksmonument een nieuwe evenementenlocatie: 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch.

Meer over de geschiedenis van 1931

Verrassend centraal gelegen

1931 Congrescentrum ligt aan de rand van het historische centrum van ’s-Hertogenbosch en verrassend centraal ten opzichte van de grote steden in Nederland en België. Vanuit Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen bereikt u ons in een uur. Bovendien beschikt 1931 over maar liefst 4.000 parkeerplaatsen.

Ook per openbaar vervoer zijn we zeer goed bereikbaar; vanaf Station ’s-Hertogenbosch loopt u in tien minuten naar 1931.

Ga naar bereikbaarheid

MVO bij 1931

1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch ziet Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) als het maken van bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen people, planet en profit. 1931 neemt hiermee verantwoordelijkheid voor de effecten van haar bedrijfsactiviteiten op mens en milieu.

Bekijk onze maatregelen

Onderscheidingen

1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch heeft sinds zijn ontstaan meerdere prijzen en onderscheidingen gewonnen. Zo is 1931 en officiële partner van MVO Nederland. Daarnaast hebben we een Gouden Green Key in bezit en een YOIN Excellent Meeting Places certificering.

Gouden Green Key Certificaat voor 1931 Congrescentrum Den BoschYOIN Excellent Meeting Places award voro 1931 Congrescentrum Den Bosch

VOOR UW VRAGEN EN OPMERKINGEN

1931 - Stuur uw bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.