Uw beurs in 1931

1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch is een unieke locatie die uitermate geschikt is voor beurzen met een oppervlakte tot 4.500 vierkante meter. Bijna alle ruimtes in het congrescentrum zijn flexibel te combineren en zowel de Foyer als de drie Limousinzalen kunnen ingericht worden met stands van verschillende grootte. Daar naast bevinden zich de Dexters waar verschillende workshops of presentaties kunnen plaatsvinden.

Vrijwel alle ruimtes van 1931 zijn gelijkvloers en beschikken over daglicht, maar zijn ook te verduisteren. Mocht er meer ruimte benodigd zijn, is een uitbreiding met diverse hallen van de Brabanthallen mogelijk.

Waarom 1931?

 • Ruime capaciteit

  Van 4 tot 6.000 personen
  (combinaties mogelijk met MAINSTAGE & Brabanthallen).

 • Flexibel

  Beschikking over maar liefst 31 zalen. Multifunctionele ruimtes voor elke groepsgrootte.

 • 4.000 parkeerplaatsen

  Ruime parkeergelegenheid, inclusief elektrische oplaadpalen.

 • Overal dichtbij

  Nabij snelwegen A2, A59 en A65, Eindhoven Airport en de Duitse & Belgische grens.

 • Kwaliteit & duurzaam

  In bezit van 4 vergaderkamers, de gouden Green Key en partner MVO Nederland.

 • 10 minuten loopafstand

  Op slechts 10 minuten loopafstand van Centraal Station ‘s-Hertogenbosch.

Catering services

Culinaire beleving voor al uw gasten

1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch beschikt over een eigen cateringlabel; Het Genot. Hierdoor krijgt elk evenement een passend cateringvoorstel en zijn de mogelijkheden eindeloos. Door een grote focus op fair trade en streekproducten wordt de verwachting van de gast telkens overtroffen. Van ontbijt tot luxe diner en alle lekkernijen waar ’s-Hertogenbosch bekent om staat.

Event services

High tech faciliteiten voor uw zakelijke bijeenkomst

In de Limousins is een basisinstallatie aanwezig bestaande uit een beamer, scherm, afkijkscherm, front- en tegenlicht, geluidsinstallatie, mengtafel en 2 microfoons. De Dexters en Lakenvelders beschikken over een beamer of LCD-scherm. Daarnaast werken we veel samen met onze techniekpartner Stagelight die samen met u het evenement voorziet van het beste beeld en geluid.

Duurzaam

Green Key keurmerk

1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch is bewust bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en probeert daarom het milieu, de natuur en de omgeving centraal te zetten. Voor meerdere jaren op rij heeft 1931 het Gouden Green Key-keurmerk ontvangen, wat aangeeft dat 1931 bewuste beslissingen heeft gemaakt op het gebied van duurzaamheid en hier in de dagelijkse werkzaamheden actief mee bezig is.

Combineer 1931 met Brabanthallen of MAINSTAGE

Uw beurs vraagt om meer ruimte dan 4.500m2? Geen probleem, 1931 is direct verbonden met de Brabanthallen én MAINSTAGE. Zeer eenvoudig zijn de ruimtes tot 55.000m2 uitbreiden! Ook een vakbeurs gecombineerd met workshops, lezingen of een ander/extra congres bij 1931 is hierdoor zeer goed te realiseren.

Bekijk de mogelijkheden

VOOR UW VRAGEN EN OPMERKINGEN

1931 - Stuur uw bericht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.