Uw beurs in 1931

1931 is een bijzonder geschikte locatie voor beurzen tot 4.500 m2. Al onze ruimtes zijn gelijkvloers. Zowel de Foyer als de 3 Limousin zalen zijn flexibel in te richten met stands. De Foyer heeft daglicht, maar is desgewenst ook te verduisteren. De flexibel in te zetten Dexters zijn ideale ruimtes voor (tussentijdse) workshops of (product)presentaties.

Komt u toch nog ruimte tekort? Geen probleem: u kunt één of meerdere hallen van de Brabanthallen betrekken bij uw evenement. Aangezien de Brabanthallen direct aan 1931 grenst, is een combinatie zelfs heel logisch.

Combineer uw beurs en congres

Uw beurs vraagt om meer ruimte dan 4.500m2? Geen probleem, 1931 is direct verbonden met de Brabanthallen. Zeer eenvoudig zijn de ruimtes tot 40.000m2 uitbreiden! Ook een vakbeurs gecombineerd met workshops, lezingen of een ander/extra congres bij 1931 is hierdoor zeer goed te realiseren.

Bekijk de verschillende ruimtes

Ervaring met diverse soorten catering

Culinaire beleving voor al uw gasten

Van een stevig ontbijt voor de vroege vogels of een warm welkom met koffie en een overheerlijke Bossche Bol, tot een uitgebreide gezonde lunch of een luxe diner om uw dag passend af te sluiten. 1931 heeft ervaring met diverse soorten catering. De jarenlange ervaring en het werken met fair trade en streekproducten zorgen ervoor dat we de verwachtingen van u en uw gasten overtreffen. Eten proeven behoort ook tot de mogelijkheden!

Vele technische faciliteiten

High tech faciliteiten voor uw zakelijke bijeenkomst

1931 beschikt over diverse technische faciliteiten. Zo zijn de drie Limousin zalen allen voorzien van een basisinstallatie bestaande uit beamer en scherm, podium, front en tegenlicht, geluidsinstallatie, mengtafel en 2 microfoons. De Dexter en Lakenvelder ruimtes zijn voorzien van een beamer en (LCD) scherm.

Wij werken samen met preferred partner Stagelight die zorgt voor een op maat afgestemde invulling van beeld en geluid passend bij uw evenement.

Voorzien van standaard meubilair en aankleding

Meubilair en inrichting

1931 is voorzien van standaard meubilair en aankleding. Dit betekent dat de gehele locatie is voorzien van vloerbedekking. In de Foyer is het meubilair toereikend tot 650 personen. Dit kan worden uitgebreid. Alle ruimtes zijn voorzien van daglicht wat ook te verduisteren is.

1931 beschikt over een duurzaam luchtbehandeling systeem waardoor de locatie altijd een perfecte temperatuur heeft.

BOURGONDISCH & GASTVRIJ

Waarom 1931?

 • Ruime capaciteit

  Van 4 tot 2.000 personen
  (én uitbreiding mogelijk met Brabanthallen)

 • Flexibel

  Beschikking over maar liefst 29 zalen. Multifunctionele ruimtes voor elke groepsgrootte.

 • 4.000 parkeerplaatsen

  Ruime parkeergelegenheid, inclusief elektrische oplaadpalen.

 • Overal dichtbij

  Nabij snelwegen A2, A59 en A65, Eindhoven Airport en de Duitse & Belgische grens.

 • Kwaliteit & Duurzaam

  In bezit van 4 vergaderhamers, de gouden Green Key en partner MVO Nederland.

 • 10 minuten loopafstand

  Op slechts 10 minuten loopafstand van Centraal Station ‘s-Hertogenbosch.

Ervaar zelf de unieke ambiance

Maak kennis met Congrescentrum 1931

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw beurs? Tijdens een rondleiding vertellen we u graag over de historie van het karakteristieke pand en laten we u de vele mogelijkheden van de locatie en ruimtes zien, die bijdragen aan het succes van uw beurs.

Neem contact met ons op

Ervaar de prachtige omgeving

Ontdek ‘s-Hertogenbosch

Wilt u uw gasten historisch ’s-Hertogenbosch of omgeving – culinair of cultureel – laten ontdekken? Wij denken graag met u mee. We werken nauw samen met Convention Bureau Brabant en VVV ’s-Hertogenbosch. Zij kunnen leuke, interessante, smakelijke en / of actieve arrangementen voor uw gasten verzorgen!

Ontdek ‘s-Hertogenbosch

Meer ruimte nodig?

Combineer 1931 met Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

44.000 m2 aan hallen en zalen en ruim 4.000 parkeerplaatsen voor de deur: door de directe koppeling combineert u uw beurs in 1931 uitstekend met een congres bij Brabanthallen. Het totale vloeroppervlak van 1931 Congrescentrum en Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch samen maakt het één van de grootste beurzen- en evenementenlocaties van Nederland.

Brabanthallen biedt zes hallen tot 10.000 m2  en 1931 heeft zalen voor elk type bijeenkomst.

Meer informatie

Boek met de beste deal

Overnachten in 's-Hertogenbosch

1931 biedt ook perfecte mogelijkheden voor meerdaagse beurzen. We hebben goede contacten met diverse hotels in de omgeving, maar ook met het Vakantiepark Dierenbos, op steenworp afstand van 1931. Wij adviseren u graag bij het vinden van de juiste overnachtingsmogelijkheden voor uw sprekers, exposanten en bezoekers.

Boeken uw gasten via onze overnachtingspagina, dan krijgen zij gegarandeerd de beste prijs en daarbij een gratis upgrade bij het hotel naar keuze (op basis van beschikbaarheid).

Ga naar de overnachtingspagina

GeoBuzz 2016 / Herman ter Veen / Sense BV

Ik geef de locatie een 9. De locatie is sfeervol, waarbij beurs en workshopzalen dicht bij elkaar liggen. Dienstverlening is heel hoog, waarbij ten volle meegedacht wordt door het personeel van 1931 en waarbij het ook goed mogelijk is om de kosten in de gaten te houden.
Meer referenties

VOOR UW VRAGEN EN OPMERKINGEN

1931 - Stuur uw bericht