Hart voor Evenementen

Op vrijdag 16 oktober waren wij een uur lang te gast in de radio-uitzending van Omroep Brabant. Dit uur stond in het teken van ‘Hart voor de evenementen’ en dat hart klopt bij 1931 zeker!

Allereerst is onze salesmanager Barbara Loosveld aan het woord en geeft meer informatie over onze locatie, de werkwijze en mogelijkheden. Mis dat vooral niet!

Alle medewerkers van onze locatie mochten daarnaast enkele nummers doorgeven waar zij een goed gevoel bij hebben. Een goede herinnering, een nummer wat betrekking heeft op deze tijd of waar we ondanks de huidige situatie vrolijk van worden.

Een uur radio is niet volledig zonder nieuws en daarom ook enkele nieuwsberichten vanuit ons natuurlijk! Nieuwsgierig? Houd natuurlijk altijd deze pagina in de gaten, maar voor nu geven we het hieronder aan:

  • 1931 Congrescentrum bestaat dit jaar 10 jaar! Om precies te zijn op donderdag 26 november. Wat hebben we al mooie succesvolle jaren gehad met prachtige evenementen en we zijn ervan overtuigd dat we dit ook de komende jaren weer door kunnen zetten.
  • Op dinsdag 6 oktober hebben wij premier Rutte en Minister De Jonge ontvangen voor een live tv-uitzending van ‘Tijd voor MAX’. Hierbij gingen de premier en minister in gesprek met Brabanders over hen ervaringen met corona en hoe dit hen leven heeft beïnvloed.
  • Theater aan de Parade – het theater in Den Bosch – Brabanthallen en Cultuurstad zijn een samenwerking aangegaan om theatervoorstellingen te programmeren bij MAINSTAGE. Tijdens de verbouwing van Theater aan de Parade dient MAINSTAGE (onderdeel van Brabanthallen) als locatie voor de theatervoorstellingen. Gezien er bij huidige theaterlocaties regio ‘s-Hertogenbosch door de 1,5m afstand te weinig capaciteit is, wordt 1931 ook ingezet voor theatervoorstellingen van Cultuurstad.

We mochten ook nog een voor ons ‘bijzonder’ persoon aan het woord laten en hebben gekozen voor Theo van der Steen. Theo is al sinds de periode van de Veemarkt, vóór 2001 dus, nauw betrokken bij 1931. Hij was directeur van de Veemarkt en heeft de uitbraak van de Mond-en-klauwzeer meegemaakt. De veemarkt heeft hierdoor zijn deuren moeten sluiten en Theo heeft letterlijk de laatste koe uitgezwaaid. Vervolgens is Theo medeverantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van 1931 naar een congrescentrum en is tot de dag van vandaag nog op verschillende vlakken actief voor 1931.

Het was leuk onze locatie, waar we natuurlijk erg trots op zijn, als team onder de aandacht te brengen! We bedanken Omroep Brabant voor deze kans en zijn blij dat zij ons een hart onder de riem willen steken en ons in het zonnetje hebben willen zetten!

 

VOOR UW VRAGEN EN OPMERKINGEN

1931 - Stuur uw bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.