Bull Day is een nieuw event dat zal plaatsvinden op 22 maart. Het is een event voor beleggers die op zoek zijn naar een visie, kansen en tips. Een dag voor zowel mensen die hun eerste schreden op de beurs willen zetten als spaarders, ondernemers en natuurlijk de belegger zelf.

Registreer je hier.

 

Programma

Tijdens Bull Day is er een divers programma opgesteld. Zo zullen verschillende beurs goeroes hun beste tips prijsgeven en beleggersexperts gratis masterclasses geven. Ook zullen er verschillende snel-cursussen worden gegeven over uiteenlopende beleggingsonderwerpen en zal er ruimte zijn voor opinie en debat in de talkshow.

Nieuwsgierig naar het hele programma en de sprekers?

Bekijk het dan het programma via deze link.

Kosten

Bestel nu je ticket voor € 10,00 i.p.v. € 20,00. Heb je een sponsorcode? Vul deze dan in voor extra korting. Ben je een student en wil je graag je eerste schreden op de beurs zetten? Koop dan nu je ticket voor maar € 2,50.

Betaling

Inschrijving kan d.m.v. het invullen van het registratie formulier. Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging en factuur. Zodra de betaling binnen is, ontvang je ook een entreebewijs.

VOOR UW VRAGEN EN OPMERKINGEN

1931 - Stuur uw bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.