Update coronavirus

Wij ontvangen bezorgde vragen of het coronavirus invloed heeft op onze organisatie/business. U kunt er zeker van zijn dat wij de situatie zeer serieus nemen en de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus op de voet volgen. De gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze medewerkers, leveranciers, partners en bezoekers zijn onze eerste prioriteit. De afgelopen weken hebben wij het advies van het RIVM zorgvuldig opgevolgd en de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen getroffen. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en nemen de situatie uiterst serieus.

1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch

Van een praktische, korte ontmoeting tot en met een meerdaags evenement: 1931 Congrescentrum biedt u altijd de juiste ruimte én service. In deze gemoderniseerde locatie krijgt uw bijeenkomst de aandacht die zij verdient. Daarnaast bevindt dit congrescentrum zich op een steenworp afstand van de historische binnenstad en staat in directe verbinding met de Brabanthallen. Jaren achtereen wisselden hier koeien en kalveren van eigenaar, nu wordt kennis en kunde uitgewisseld in één van de meest unieke en historische evenementenlocaties van Nederland.

Plattegrond & Facts

Waarom 1931?

 • Ruime capaciteit

  Van 2 tot 6.000 personen (combinaties mogelijk met MAINSTAGE & Brabanthallen).

 • Flexibel

  Beschikking over maar liefst 31 zalen. Multifunctionele ruimtes voor elke groepsgrootte.

 • 4.000 parkeerplaatsen

  Ruime parkeergelegenheid, inclusief elektrische oplaadpalen.

 • Overal dichtbij

  Nabij snelwegen A2, A59 en A65, Eindhoven Airport en de Duitse & Belgische grens.

 • Kwaliteit & Duurzaam

  In bezit van gouden Green Key en partner MVO Nederland.

 • 10 minuten loopafstand

  Op slechts 10 minuten loopafstand van Centraal Station ‘s-Hertogenbosch.

Maak kennis met 1931 Congrescentrum

Een bezoek aan 1931 geeft u de juiste indruk van de locatie, de flexibele ruimtes en de oneindige mogelijkheden. Ook ontmoet u ons ervaren team, dat samen met u meedenkt over het succes van uw evenement. Wilt u meer informatie of een rondleiding?

Neem contact met ons op

Van Mossel Automotive Groep - Kerstbijeenkomst / Wendy van Wijngaarden / van Mossel Shared Services

Mede dankzij de passie en inzet van de mensen van 1931 hebben we in relatief korte tijd een event neergezet welke de verwachtingen overtrof van al onze medewerkers. Dat verrassingseffect is natuurlijk een mooie kers op de taart!
Meer informatie

Centric - New Years Event / / Centric - New Years Event

1931 maakt voor ons het verschil! Ze denken mee en vooruit, zijn creatief en ontzettend gastvrij! Ieder jaar maken zij weer een succes van onze bijeenkomst!
Meer informatie

ClaudicatioNet 2019 / Babette Cuppé / Congress Company

Al meerdere jaren op rij organiseren wij ClaudicatioNet congres in 1931. 1931 is zeer praktisch vanwege een aantal ruime plenaire zalen voor meerdere parallele workshops in het programma. Logistiek fijn in verband met beursvloer en ondanks dat het een grote locatie is, toch compact omdat alle zalen aansluiten aan beurs/cateringvloer.
Meer informatie

VOOR UW VRAGEN EN OPMERKINGEN

1931 - Stuur uw bericht