YOIN certificering behaald door Omnisport Apeldoorn en 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch

 

Libéma is continue bezig met het verbeteren van de kwaliteit en service verlening van alle evenementenlocaties. Op drie Libéma locaties is extra aandacht voor de zakelijke congres- en vergadermarkt. Libéma heeft er voor gekozen om alle drie de zakelijk markt locaties te laten certificeren door YOIN om hiermee in de branche en bij inkopers deze locaties duidelijk te profileren als professioneel, betrouwbaar en duurzaam. De afgelopen maanden zijn deze trajecten in gang gezet bij Omnisport Apeldoorn en 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch.

YOIN excellent meeting places is hét betrouwbare kwaliteitslabel voor congres- en evenementenlocaties, ondersteund door brancheorganisatie CLC-VECTA. YOIN beoordeelt locaties onafhankelijk op kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid, innovatie en service. De criteria waarop de audit gebaseerd zijn, sluiten aan bij o.a. het bouwbesluit, regel- en wetgeving en inkoopcriteria van overheden en corporates.

Als eerste kreeg Omnisport Apeldoorn de audit door YOIN en op 4 oktober dit jaar is het YOIN excellent meeting places label toegekend. Omnisport Apeldoorn is meer dan een sportaccommodatie! Naast een wielerbaan, topsporthal, atletiekbaan zijn er diverse volledig ingerichte vergader- en subruimtes beschikbaar. Deze unieke locatie mag zich nu YOIN excellent meeting place noemen en daar zijn we trots op! Omnisport profileert zich steeds nadrukkelijker als congres- en evenementenlocatie, hiervoor is de locatie recent flink verbouwd en vernieuwd. Het behalen van de YOIN certificering bevestigd en bekrachtigd de kwaliteitsslag die de locatie heeft doorgemaakt.

Sinds 7 oktober dit jaar is ook 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch officieel gecertificeerd met een fantastische eindscore, waarmee naast het YOIN excellent meeting places label ook het predicaat Excellent is behaald. De 4 plenaire ruimtes en 24 subruimtes hebben allen een eigen identiteit uiteenlopend van authentiek tot modern. Hierdoor biedt 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch altijd de juiste ruimte; van een praktische, korte ontmoeting tot een meerdaags evenement.

 

Begin 2023 zal een begin worden gemaakt met de certificering van EXPO Greater Amsterdam.

VOOR UW VRAGEN EN OPMERKINGEN

1931 - Stuur uw bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.