Wist je dat we naast 1931 beschikken over nog twee congreslocaties? 

 

Binnen 60 minuten rijden van bedienen de locaties het grootste deel van Nederland. Zo staat in Gelderland Omnisport Apeldoorn. Een sportieve evenementenlocatie voor maximaal 15.000 personen waarbij je kunt vergaderen en tussendoor workshops kan volgen in meerdere sporten om een mooie afwisseling te creëren. In Haarlemmermeer is EXPO Greater Amsterdam terug te vinden. Deze locatie heeft een nieuw congresgedeelte gecreëerd voor 350 personen met foyer, auditorium en vijf vergaderruimten. 

Omnisport Apeldoorn 

Wist je dat Omnisport in Apeldoorn, een nummer één sport locatie, ook een groot zakelijk congrescentrum heeft? Bijna alle (sport)ruimtes kunnen omgebouwd worden tot grote plenaire zalen en daarnaast beschikt Omnisport over 11 multifunctionele ruimtes. Dit alles gaat natuurlijk gepaard met een sportieve ambiance en een actieve dynamiek.  

Voor grote bijeenkomsten zijn de Wieler- en Atletiekhal en de Topsporthal geschikt. Beide ruimtes hebben een vaste tribune en kan tevens de sportvloer gebruikt worden, waarbij iedere gewenste opstelling mogelijk is. Van een muziekfestival voor 15.000 personen tot een high-end seated dinner voor 2.000 personen.  

Als extraatje kan de locatie ook een sportieve activiteit toevoegen aan het congresprogramma voor een oppeppende onderbreking. Van een workshop boogschieten, schermen en baanwielrennen tot een gezamenlijke Haka of yoga sessie. Het kan hier allemaal. Laat je verrassen en verlaat de dag met meer energie dan je binnenkwam! 

Omnisport Apeldoorn als congreslocatie

EXPO Greater Amsterdam

Wist je dat EXPO Greater Amsterdam de op één na grootste locatie in metropool Amsterdam is? Overal in Nederland kunt u bij ons terecht. Naast Apeldoorn en ’s-Hertogenbosch bevindt onze derde locatie zich naast Amsterdam. EXPO Greater Amsterdam beschikt over een plug-and-play congrescentrum welke met een Foyer, Auditorium en 5 break-out ruimtes makkelijk in te zetten is voor congressen en bijeenkomsten tot 350 personen. Voor grotere groepen zijn de hallen volledig naar wens in te richten. Het unieke van deze locatie is dat de locatie zich bevind in de onverwachte rust tussen de bedrijvigheid van de Randstad, in een groen natuurgebied.  

De congresruimtes zijn de afgelopen tijd compleet gerenoveerd met het oog op een duurzame toekomst. Met het nieuwe meubilair en het vernieuwde Auditorium zullen alle gasten het gevoel van verrijking en rust ervaren.  

Het unieke aan deze locatie is dat naast de 24.000 vierkante meter indoor er ook nog 21.000 vierkante meter outdoor is. Een interactieve sessie in de buitenlucht kan makkelijk worden gecombineerd met een lezing indoor. Tijdens de pauzemomenten kan men energie opdoen door een rondje te lopen op het bijzondere buitenterrein. 

Congreslocatie bij Amsterdam

VOOR UW VRAGEN EN OPMERKINGEN

1931 - Stuur uw bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.