1931 Congrescentrum is genomineerd voor Nationale Meeting Award editie 2020

Deze week zijn de 10 finalisten van de Nationale Meeting Award Categorie XXL bekendgemaakt. Met trots kunnen wij mededelen dat 1931 Congrescentrum één van de finalisten is! Dat betekent dat de komende weken de vakjury op locatiebezoek komt. De jury bepaalt uiteindelijk welke vijf locaties op 16 maart bij Novotel Amsterdam Schiphol Airport de Nationale Meeting Award uitgereikt krijgt.

De Nationale Meeting Award is een onafhankelijke award voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. De award kent vijf verschillende categorieën, ingedeeld naar capaciteit in theateropstelling:
Categorie S (capaciteit tot 25 personen)
Categorie M (capaciteit tot 100 personen)
Categorie L (capaciteit tot 250 personen)
Categorie XL (capaciteit tot 500 personen)
Categorie XXL (capaciteit vanaf 500 personen)

1931 Congrescentrum is geselecteerd voor de categorie XXL. De afgelopen twee maanden hebben wij de eerste twee rondes succesvol doorlopen. De eerste ronde bestond uit het behalen van de hoogste scores op het gebied van gastervaring, ervaring van bezoekers en een positieve voordracht van meetingexperts uit de branche.

In de tweede ronde kregen we een mystery call en werd onze site beoordeeld. De winnaar wordt bepaald door de hoogst behaalde totaalscore na drie rondes. Op maandag 16 maart maakt de jury de nummers 1, 2 en 3 per categorie bekend tijdens de feestelijke awarduitreiking.

De organisatie is in handen van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers en CLC-VECTA.
De editie 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door Mystery Review, Novotel Amsterdam Schiphol Airport en Eventerim.

Wij zijn heel benieuwd naar de uitslag en houden u op de hoogte!

Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen ga naar www.nationalemeetingaward.nl of volg onze social media kanalen.

 

Bekijk de vergadermogelijkheden bij 1931 Congrescentrum.

VOOR UW VRAGEN EN OPMERKINGEN

1931 - Stuur uw bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.