Het is zo ver: Brabanthallen introduceert gloednieuwe entertainmenthal ‘MAINSTAGE’

“Het zuiden verdient een podium!”

MAINSTAGE is dé nieuwe entertainmenthal van Brabanthallen ’s-Hertogenbosch en daarmee hét nieuwe podium van het zuiden! In Mainstage zijn alle faciliteiten aanwezig om verbluffende grootschalige live entertainment- en muziekshows een entertainmentpodium te geven. Daarnaast biedt MAINSTAGE ook een podium voor congressen, zakelijke events en eventueel (award)shows. MAINSTAGE staat in directe verbinding met Brabanthallen en dus ook met 1931 Congrescentrum.

MAINSTAGE is een full-service entertainment locatie, die zich kan meten aan andere bekende entertainment accommodaties in de randstad. Met een capaciteit van zo’n 1.000 tot 3.100 zitplaatsen en/of 6.000 staanplaatsen in concertopstelling, zet het nieuwe podium Zuid-Nederland in één klap op de entertainmentkaart. Door de komst van de nieuwe hal, heeft het zuiden eindelijk een eigen locatie voor grootschalige entertainmentproducties.

De bouw van de hal is in volle gang en we kunnen niet wachten om de deuren te openen voor publiek. Er wordt hard gewerkt aan de programmering. Deze wordt binnenkort bekendgemaakt met een diversiteit aan entertainment. Het wordt van carnaval tot festival, van headbanger tot dinnershow. We zijn ontzettend trots op ons eigen entertainmentpodium van het zuiden.

Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen ga naar www.mainstage.nl of onze social mediakanalen: Mainstage_NL.

VOOR UW VRAGEN EN OPMERKINGEN

1931 - Stuur uw bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.