Uw (bedrijfs)feest bij 1931

De voormalige markthal is prachtig uitgelicht, de marktmeester is vervangen door een DJ en de rijen koeien door een deinende, dansende groep mensen. Waar eerder het bekende handjeklap klonk om een koop te bekrachtigen, klappen nu talloze mensen mee met de live band. Ziet u het voor u? Of kiest u liever voor een uitgebreid en sfeervol diner in de Galloway, ooit het restaurant van de Bossche Veemarkt? Wat u ook zoekt: welkom bij feestlocatie 1931!

Uw feest in goede handen

1931 verzorgt graag uw personeelsfeest, bedrijfsfeest, trouwfeest of elk ander feest. Onze verschillende locaties zijn om te toveren tot prachtige, feestelijke, chique, gezellige en stijlvolle feestzalen, geschikt voor gezelschappen van 50 tot 2.000 personen. Natuurlijk verzorgen we ook het eten en drinken voor uw gasten. Van complete diners tot feestelijke hapjes en een welkomstcocktail: 1931 biedt een onvergetelijke ervaring. Ook bij uw eventuele keuze voor DJ of band helpen we graag.

 

Uw bruiloft of trouwfeest bij 1931

We zijn er trots op: 1931 beschikt over een prachtige trouwzaal. Deze Van Lanschotzaal is volledig in oorspronkelijke stijl gerenoveerd. Zelfs het authentieke meubilair is gerenoveerd en wordt weer gebruikt!

Na de huwelijksvoltrekking volgen natuurlijk de foto’s op de stijlvolle trap die naar de zaal leidt. En daarna? Zegt u het maar. Een klein, intiem diner in de Galloway of een receptie of feest in een van de grotere zalen – bij 1931 krijgt uw bruiloft of trouwfeest de aandacht die het verdient.

Op zoek naar een unieke locatie voor de huwelijksnacht? Ook daarbij zijn wij u graag van dienst. 1931 heeft interessante prijsafspraken met diverse hotels in ’s-Hertogenbosch en omgeving.

 

Maak kennis met 1931

Bent u benieuwd naar 1931 en de mogelijkheden voor uw feest? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer over onze locatie! Natuurlijk bent u ook welkom om de sfeer persoonlijk te proeven. Bel vooral voor een afspraak: 088 – 9000 333.

For your questions

1931 - Send us a message