Met 55.000m2 aan hallen en zalen en ruim 4.000 parkeerplaatsen voor de deur zijn Mainstage en Brabanthallen een perfecte uitbreiding van uw congres, beurs of bedrijfsfeest. Door de directe doorgang naar Mainstage en Brabanthallen blijft uw evenement één geheel.

Mainstage Brabanthallen

Mainstage is dé entertainmenthal van het Zuiden waar we alle faciliteiten hebben om verbluffende grootschalige live entertainment- en muziekshows een podium kunnen geven. Daarnaast biedt Mainstage een podium voor (internationale) congressen, grote (theater) voorstellingen en bedrijfsfeesten.

Door het ontstaan van Mainstage kunt u blijven groeien binnen 1931. De directe koppeling zorgt ervoor dat deze ruimte gemakkelijk onderdeel te maken is van uw congres, beurs of bedrijfsfeest.

Mainstage betreft een blackbox voorzien van theaterdoek, mobiele telescopische tribune en stoelen, backstage faciliteiten en prachtige Foyer. De ruimte heeft een oppervlakte van 4.138m² en beschikt over 1.000 tot 3.100 zitplaatsen en 6.000 staplaatsen in concertopstelling. Meer informatie: www.mainstage.nl!

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch is met 55.000 m2 één van de grootste evenementenlocaties van Nederland. Dankzij de acht hallen, vijf zalen en zes entrees kunt u hier grote en kleinere evenementen organiseren. Van beurs tot bedrijfsfeest, van concert tot presentatie en van sportevenement tot dance-event. Brabanthallen ’s-Hertogenbosch heeft een lang cv aan succesvolle evenementen, waaronder: Qmusic Foute Party, TuinIdee, Indoor Brabant en A State of Trance met Armin van Buuren.

Doordat Brabanthallen ’s-Hertogenbosch gekoppeld is aan 1931 Congrescentrum, biedt dit nog meer flexibiliteit en mogelijkheden. Uw beurs of evenement kan eenvoudig gekoppeld worden aan één of meerdere hallen. Ideaal voor evenementen die uit een mix van verschillende programma onderdelen bestaan. Bijvoorbeeld een beurs gecombineerd met een congres of productpresentatie.

Technische specificaties    Factsheet

VOOR UW VRAGEN EN OPMERKINGEN

1931 - Stuur uw bericht