Online evenement

Het organiseren van een online evenement is in deze tijd één van de beste oplossingen voor het delen van informatie. 1931 kan met de ervaring en kennis van onze medewerkers en partners bijdragen aan de organisatie hiervan en alles van begin tot eind uit handen nemen. Ideaal indien de organisatie van een online evenement nog nieuw en onbekend is.

Wij zijn totaalpartner doordat we kunnen voorzien in de geschikte ruimte(s), een inspirerende studio setting, een prettige techniekpartner en een betrouwbaar online platform in de gewenste huisstijl. Van begin tot eind nemen wij alle facetten uit handen om u volledig te ontzorgen!

Studio bij 1931

Naast het inrichten van studio’s in één van de 32 ruimtes heeft 1931 Congrescentrum ook een vaste studio met in totaal drie verschillende settings, die samen, maar ook apart in te zetten zijn. Een studio die ook na het moment dat we weer live mogen ontmoeten nog blijft. De verwachting is dat de organisatie van online evenementen zal blijven om bijvoorbeeld meerdere keren per jaar de doelgroep te kunnen voorzien van informatie. Studio 1931 en Studio 1931 XL zijn instapklare studio’s met de bijbehorende techniek, hospitality en een mogelijkheid tot het toevoegen van een gebruiksvriendelijk online platform welke volledig in eigen huisstijl is in te richten.

Laat u verrassen door alle beelden en informatie in de brochures van onze studio of bekijk de promotievideo hier.

Brochure Studio 1931 XL  

Waarom een online evenement bij 1931?

 • Sfeervolle studio

  Functionele ruimte met ieder een eigen sfeer voor één of meerdere studio’s

 • Cateringruimtes

  Verschillende sfeervolle ontvangst- en cateringruimtes ingericht volgens de RIVM richtlijnen

 • Advies over mogelijkheden

  Ontzorgen en adviseren in de mogelijkheden, van een geschikte ruimte tot een online platform

 • Online ervaring

  Ruime kennis en ervaring op het gebied van online evenementen

 • Faciliteiten binnen handbereik

  Mogelijkheid snel een online evenement te organiseren; faciliteiten en benodigdheden binnen handbereik

 • Toiletgroepen

  Diverse aparte toiletgroepen

Studio settings

Een inspirerende studio setting draagt sterk bij aan de beleving van een online evenement. Denk hierbij aan een talkshow setting, setting met desk of een huiskamer setting. 1931 beschikt over een diversiteit aan meubilair en kan aanvullende aankleding verzorgen met haar vaste partner. Zo kan een deel van het meubilair ook nog gepersonaliseerd worden in huisstijlkleur voor de perfecte details. 

AV partner

1931 beschikt over diverse technische faciliteiten voor een online evenement, zoals LCD-schermen, podia en geluidsvoorzieningen. Samen met onze AV partner Stagelight zorgen we voor een op maat afgestemde invulling van beeld en geluid, passend bij uw wensen. Juist bij een online evenement is de zekerheid van beeld en geluid belangrijk. Daarnaast is op de dag van het evenement de begeleiding subliem te noemen. Zowel de opdrachtgever als de sprekers, worden volledig ontzorgd en op het gemak gesteld.  

Online platform

Een online platform is benodigd om de doelgroep te bereiken. Bij een besloten bijeenkomst dient er een beveiligd platform gecreëerd te worden. 1931 kan voorzien in het aanbieden van een op maat gemaakt platform in eigen huisstijlDe begeleiding hiervan wordt van begin tot eind gefaciliteerd, van kennismaking en het bespreken van de wensen, het uitnodigingstraject, de inrichting van het platform tot ondersteuning tijdens het evenement en het versturen van een enquête na afloop 

/ Mabel / The New Business Women

We hosten onze events al jaren bij 1931 en hebben een fijne relatie. Er wordt goed naar ons geluisterd en er is flexibiliteit, er wordt goed meegedacht. Goede catering en heel fijn gemotiveerd personeel!
Meer informatie

/ Anita van de Pas / Visit Brabant

De studio bij 1931 is perfect ingericht voor een online show. Alle medewerkers denken met je mee, zijn gastvrij en zorgen dat het programma succesvol verloopt.
Meer informatie

VOOR UW VRAGEN EN OPMERKINGEN

1931 - Stuur uw bericht