Dertigste Truckersdag langs 1931 Congrescentrum

Afgelopen weekend vond de dertigste editie van de Truckersdag plaats. Dankzij de organisatie van ‘Stichting En Route’ konden verstandelijk beperkten als VIP-gast mee toeren met de bestuurder van de truck. Met veel plezier heeft 1931 Congrescentrum de gasten mogen ontvangen tijdens een tussenstop.

Rond 10.00 uur vertrok het konvooi van ruim honderd trucks vanuit Vlijmen via enkele dorpen richting 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch, waar zij rond 12.00u aankwamen. Een geweldige stoet bereikte het parkeerterrein. Mede dankzij een goed parkeerplan konden de trucks mooi op gelijnd op de parkeerplaats parkeren. Zowel de VIPS als de chauffeurs stapten met een grote glimlach uit de trucks.

1931 Congrescentrum heeft één van de zalen beschikbaar gesteld voor de grote tussenstop met onder andere koffie, thee en een lekkere lunch. Onder het genot van een act op het podium heeft iedereen bij kunnen kletsen over het eerste gedeelte van de rit. Vervolgens hebben ze de route vervolgd naar het eindpunt in Nieuwkuijk.

1931 is blij bij te hebben kunnen dragen aan deze succesvolle dag voor deze bijzondere doelgroep en hoopt dit in de toekomst nog vaker te kunnen doen!

Aankomst Truckersdag Den Bosch Stoet vrachtwagens tijdens Truckerdag Catering bij 1931 Congrescentrum tijdens Truckersdag

VOOR UW VRAGEN EN OPMERKINGEN

1931 - Stuur uw bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.