De meest authentieke ruimte van 1931 Congrescentrum nu in een moderne jas

De afgelopen tijd is 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch druk bezig geweest met het verbouwen en moderniseren van de Galloway: een prachtige ruimte waar het authentieke karakter van 1931 en modern comfort elkaar ontmoeten. De werkzaamheden zijn afgerond en daarmee is deze prachtige ruimte weer klaar om gasten te ontvangen.

De Galloway: waar modern comfort en authenticiteit elkaar ontmoeten

De enorme muurschildering en originele glas-in-lood ramen waren altijd al kenmerkend voor de Galloway. Met de verbouwing geeft 1931 de ruimte een extra frisse look. De Galloway kreeg een nieuwe, moderne vloer en het schilderwerk werd vernieuwd. Ook het interieur onderging een metamorfose. Zo werd de Galloway voorzien van comfortabele, hippe meubels én is het nieuwe verlichtingsconcept met recht een eyecatcher te noemen. Kortom, de Galloway biedt een exclusieve setting voor een ontvangst- en cateringruimte, training, congres, feest en/of diner. 

Van alle gemakken voorzien

Naast al die veranderingen zijn er ook zaken die hetzelfde blijven. Zo heeft de Galloway een eigen entree, toiletgroep direct naast de ruimte en een compacte sfeervolle tuin waar de gasten met goed weer kunnen genieten van hun pauzemoment. Met al deze faciliteiten is de ruimte van alle gemakken voorzien. De Galloway is geschikt voor groepen tot 300 personen.   

Dé locatie voor jouw evenement in Den Bosch

Denk je dat jouw evenement perfect plaats kan vinden in de Galloway? Neem dan contact op via info@1931.nl of 073-6293931. Het team denkt graag mee over de mogelijkheden. 

Toch liever een ander decor voor jouw evenement? 1931 Congrescentrum biedt naast de Galloway nog tal van andere ruimtes om grootse congressen, beurzen of bedrijfsfeesten tot 6.000 personen te organiseren. Ook combinaties met Brabanthallen en MAINSTAGE zijn mogelijk. Bekijk alle ruimtes van 1931 hier.

VOOR UW VRAGEN EN OPMERKINGEN

1931 - Stuur uw bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.