1931 behaalt wederom Green Key Goud!

 

1931 en duurzaamheid
Al jarenlang zet 1931 Congrescentrum zich in voor mens, dier en natuur. Van het steunen van goede doelen tot het planten van bomen in groene leefgebieden en het gebruiken van streekproducten. 1931 heeft duurzaamheid centraal staan en laat dat in zo veel mogelijk bedrijfsonderdelen terugkomen.

Zo hangen er baniervlaggen van gerecyclede petflessen bij de entree, zijn er oplaadpunten voor zowel elektrische auto’s als fietsen, wordt er gebruik gemaakt van biologische streekproducten in het catering assortiment en wordt er gewerkt met loopverlichting.

Green Key
Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland. Om het jaar wordt er een zeer uitgebreide keuring gedaan op het gebied van duurzaam ondernemen. Er wordt onder andere eisen gesteld aan gebruik van water, energie, afval, als ook de inkoop, mobiliteit en catering.

Green Key Goud voor 1931
Het behalen van een Green Key certificaat is goed te doen, maar dit is mogelijk in brons, zilver en goud. 1931 is trots op het wederom behalen van het Green Key Goud certificaat, wat het hoogst haalbare resultaat is. Het behalen van Green Key Goud betekent niet dat er stilgezeten wordt. Ook nu wordt er voor de komende jaren weer gekeken waar op ingespeeld kan worden.

Meer informatie over duurzaamheid bij 1931? Kijk op: 1931.nl/mvo

VOOR UW VRAGEN EN OPMERKINGEN

1931 - Stuur uw bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.