Live evenement

Door jarenlange kennis en ervaring op gebied van evenementen beschikt 1931 over professionele expertise omtrent veiligheid. Afgelopen jaar heeft 1931 binnen de (op dat moment geldende) maatregelen vanuit het RIVM diverse online, hybride en live (1,5m afstand) evenementen mogen faciliteren. De capaciteit van de locatie is bijgeschaafd van 6.000 naar 1.000 gasten per evenement (in combinatie met MAINSTAGE en Brabanthallen). Alle faciliteiten, activiteiten, van zaalindeling tot binnenkomst, barren en toiletvoorzieningen, zijn erop ingericht om voldoende afstand, hygiëne en veiligheid te creëren voor iedere bezoeker, op ieder moment van de dag.

Waarom een live evenement op 1,5m bij 1931?

 • Ruime capaciteit

  Van 2 tot 1.000 gasten
  (i.c.m Mainstage en Brabanthallen)

 • Entrees

  Diverse exclusieve entrees

 • Parkeerplaatsen

  Ruim voldoende parkeerplaatsen o.b.v. 1,5m norm en dicht bij de verschillende entrees

 • Toiletgroepen

  Diverse aparte toiletgroepen

 • Daglicht

  Opgezette functionele ruimtes met daglicht

 • Ontvangst- en catering

  Verschillende sfeervolle ontvangst- en cateringruimtes ingericht volgens de RIVM richtlijnen

Programma mogelijkheden

Optimaal advies

Er zijn tal van mogelijkheden om een standaard congres in een andere vorm te gieten, zodat het aan alle maatregelen voldoet. 1931 kan hierin optimaal adviseren en ontzorgen; van een carrousel programma, het arriveren van gasten in verschillende tijdsloten en entrees tot het verruimen van de tijden. Dit zijn mogelijkheden doordat 1931 de beschikking heeft over meerdere exclusieve entrees en aparte cateringruimtes. De flexibele ruimtes kunnen zo ingedeeld worden dat de gasten zich middels aparte looproutes veilig kunnen verplaatsen.

Beurs

Voldoende ruimte

Een beurs in combinatie met een inhoudelijk programma is in de huidige tijd aan te passen op diverse vlakken. Doordat 1931 voldoende ruimte kan faciliteren, zodat het aantal m² beursvloer gelijk blijft, een goede planning en slimme routing, kan zowel de standhouder als de gast worden verrast.

Naast een slimme beursplattegrond, een effectief programma en een correct communicatieplan voor de standhouders om de deelnemer te bereiken, kunnen de gast en de standhouder te allen tijde worden bediend. Denk hierbij aan een sponsored sessie of 1-op-1 meetings.

Techniek

Passend bij uw evenement

1931 beschikt over diverse technische faciliteiten. De drie Limousin zalen zijn allen voorzien van een basisinstallatie bestaande uit; een beamer en scherm, podium, front- en tegenlicht, front- en backdrop, afkijkscherm, geluidsinstallatie, mengtafel en 2 microfoons. De Dexter en Lakenvelder ruimtes zijn voorzien van een beamer en scherm en / of 55’’ LCD- scherm.

Wij werken samen met preferred partner Stagelight die zorgt voor een op maat afgestemde invulling van beeld en geluid passend bij uw evenement.

Catering

Culinaire beleving voor uw gasten

Vanzelfsprekend heeft 1931 de nodige maatregelen getroffen om ieder cateringmoment veilig te ervaren. Denk hierbij aan het dragen van handschoenen en mondkapjes, het beschikbaar stellen van desinfectiespray en het constant desinfecteren van de koffiemachines, buffetten, tafels en deurklinken. De gerechten staan verpakt klaar voor de gasten in mooie disposables en worden uitgereikt door de medewerkers. Om de onderlinge afstand tussen gasten te garanderen zijn er vloermarkeringen aangebracht die de afstand aangeven waaraan men zich dient te houden bij de verschillende cateringpunten.

Veilig ontmoeten

1931 heeft naast een uitgebreid protocol ‘Veilig Organiseren’ ook meerdere test- en live evenementen gefaciliteerd waarin de veiligheid van de gast gewaarborgd wordt. 1931 heeft ruim 6.000m² waar te allen tijde 1,5m gewaarborgd kan worden. Door multifunctionele ruimtes kan er makkelijk zowel verkleind als opgeschaald worden. Daarnaast heeft 1931 door de aangrenzende ruimte MAINSTAGE altijd een grote plenaire ruimte beschikbaar waar 550 gasten op 1,5m afstand kunnen plaatsnemen. 1931 heeft meerdere entrees en toiletgroepen waardoor spreiding van de gasten altijd gewaarborgd blijft.

Natuurlijk zijn extra hygiënemaatregelen genomen in de vorm van desinfectiezuilen, extra schoonmaakservices en dragen de medewerkers van 1931 mondkapjes.

CKC Seminars / Linda Wouters / CKC Seminars

Het team van 1931 heeft goed naar onze wensen en vragen geluisterd in deze lastige tijden met de maatregelen rondom corona. Samen zijn we tot een mooi concept gekomen voor de congresdag, zodat het congres live door kon gaan. Dit is zowel in de voorbereiding als op de dag zelf tot in de puntjes uitgedacht en uitgevoerd door de medewerkers van 1931. Wij hadden niet meer kunnen wensen van een locatie. Top service, top gastvrijheid, top alles! Wij komen graag weer terug. 
Meer informatie

Social Media Ondernemer / Amy Niftrik / Social Media Ondernemer

Hele fijne locatie om mee samen te mogen werken. Professionals die van A tot Z met je mee denken om een mooi event neer te zetten. In de aanloop naar het event toe en op de dag zelf zijn we op heel veel vlakken ontzorgd. De manier waarop zij een Corona-proof event hebben neergezet voor 500 bezoekers verdient een heel groot compliment!
Meer informatie

VOOR UW VRAGEN EN OPMERKINGEN

1931 - Stuur uw bericht