1931 Congrescentrum veilig bezoeken

Wij doen er natuurlijk alles aan om jouw bezoek aan 1931 Congrescentrum op een veilige manier te laten verlopen. In onze locatie volgen wij de Nederlandse richtlijnen van het RIVM.

Houd bij het maken van reisplannen rekening met de landelijke maatregelen. Wanneer je onze locatie bezoekt gelden uiteraard de Nederlandse maatregelen van het RIVM.

Veilig Samen Uit

Er gelden speciale richtlijnen voor veilig samen uit

 • We zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens
  We ontvangen maar een beperkt aantal gasten tegelijk en alleen met een online reservering. We werken met een norm per locatie, hierdoor is de hoeveelheid mensen altijd passend.
 • We zorgen voor extra hygiënemaatregelen
  We dragen persoonlijke beschermingsmaterialen waar nodig. We desinfecteren belangrijke contactpunten en maken vaker schoon. We bieden centrale desinfectiepunten.
 • We zorgen voor voldoende en heldere informatievoorziening
  We hebben zichtbare, goed geïnformeerde en getrainde collega’s. We geven begrijpelijke informatie, instructies en bewegwijzering. We spreken gasten aan als de afspraken niet worden nageleefd.

Belangrijkste maatregelen

Er gelden speciale richtlijnen voor veilig samen uit

 • Was regelmatig je handen.
 • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
 • Ga naar huis als je last hebt van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of verhoging (tot 38°C). Ga naar huis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft.
 • Betaal met pin of contactloos. Er wordt geen contant geld geaccepteerd.
 • Volg onze eventuele instructies op.

Veel gestelde vragen en richtlijnen

Voert 1931 Congrescentrum een gezondheidscontrole uit?

Ja, om 1931 Congrescentrum te kunnen bezoeken verklaar je dat je de onderstaande vragen met “nee” kunt beantwoorden. Deze verklaring geef je af bij het reserveren van een bezoek of het aanschaffen van een ticket. Daarnaast vindt er bij het betreden van de locatie een check plaats.

 • Heb je de afgelopen 24 uur één of meerdere van de volgende (milde) klachten gehad: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
 • Heb je op dit moment een huisgenoot of gezinslid met koorts of benauwdheidsklachten?
 • Heb je covid-19 gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 14 dagen vastgesteld?
 • Ben je in contact geweest met iemand die is gediagnosticeerd met of symptomen vertoont van covid-19 in de afgelopen 14 dagen?
 • Ben je, of iemand in jouw huishouden, de laatste 14 dagen minimaal 48 uur in een land of streek geweest met een negatief reisadvies vanwege Corona (code rood)?

Wat verstaat 1931 Congrescentrum onder de definitie huishouden?

1931 Congrescentrum definieert een huishouden als een groep mensen die op hetzelfde adres woont en onder hetzelfde dak leeft. Door 1931 Congrescentrum enkel te bezoeken met je gezin of de personen met wie je een huishouden vormt (maximaal 8 personen), kunnen we de maatregelen van het RIVM het beste waarborgen.

Mag ik met vrienden/vriendinnen of verschillende huishoudens de locatie bezoeken?

Dat mag als je rekening houdt met alle maatregelen van het RIVM zoals bijvoorbeeld de 1,5-meterafstandregel. We gaan hierbij uit van het verantwoordelijkheidsgevoel van onze gasten.

Je moet ook per vriend(in)/huishouden een apart tijdslot reserveren en de 1,5-meterafstandregel tijdens het gehele bezoek in acht nemen.

Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden.

Moet of mag je een mondkapje / mondmasker dragen?

Het gebruik van mondkapjes is toegestaan, maar niet verplicht.

Geen toegang met gezondheidsklachten/neusverkoudheid/koorts?

1931 Congrescentrum houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en wij vragen onze bezoekers zich daar ook aan te houden. Kom dus niet naar het park als jij of iemand in jouw huishouden last heeft van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of verhoging (tot 38ºC).

Voor bezoekers uit het buitenland gelden de Nederlandse maatregelen tijdens hun bezoek aan onze locatie.

Wat is een zelfverklaring van gezondheid?
Een zelfverklaring van gezondheid is een vinkje dat je bij aanschaf van een online ticket moet zetten, voordat je kunt betalen. Wij gaan ervan uit dat onze gasten zelf opletten of hun huishouden zonder gezondheidsklachten is.

Wordt er gecontroleerd op lichaamstemperatuur?
Nee, we controleren gasten niet op hun lichaamstemperatuur.

Wat gebeurt er als ik ziek word tijdens mijn bezoek?
Wij vragen jou en jouw huishouden naar huis te gaan in verband met de veiligheid van andere gasten en onze medewerkers.

Hoe zorgt 1931 Congrescentrum voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens?

1931 Congrescentrum houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en wij vragen onze bezoekers zich daar ook aan te houden. Dat betekent 1,5 meter (twee armlengtes) tussen huishoudens. Dit wordt middels vakken en markeringen duidelijk aangegeven. Wij vragen je om de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen. Niet opvolgen kan leiden tot het afbreken van het bezoek.

Worden er extra hygiënemaatregelen getroffen?

Om een bezoek aan onze locatie zo hygiënisch mogelijk te maken biedt 1931 Congrescentrum centrale desinfectiepunten aan en maken medewerkers belangrijke contactpunten vaker schoon.

Hierdoor is het structureel dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen voor zowel medewerkers als gasten niet noodzakelijk. Tijdens schoonmaakwerkzaamheden of wanneer bijvoorbeeld bij calamiteiten de 1,5 meter afstand niet gewaarborgd kan worden, dragen medewerkers extra persoonlijke beschermingsmiddelen.

VOOR UW VRAGEN EN OPMERKINGEN

1931 - Stuur uw bericht