Vergaderzalen, congreszalen en trainingszalen gebouwd voor uw succes

Vergaderzalen, congreszalen en trainingzalen met high tech faciliteiten1931 Congrescentrum Den Bosch beschikt over veel verschillende vergaderzalen, congreszalen en trainingszalen allen voorzien van de laatste techniek. De 3 grote zalen, die te combineren zijn tot één grote zaal, dienen perfect als congreszalen en de foyer en kleinere ruimten dienen als vergaderzalen en trainingzalen. Onze multifunctionele ruimtes variëren in grootte en zijn geschikt voor elke bijeenkomst.

Congreszalen, vergaderzalen en trainingzalen die varieren in grootte voorzien van high tech audiovisuele faciliteiten staan garant voor succes.

Sfeervolle congres zalen die uw gasten een beleving bezorgen om nooit meer te vergeten

Een congres zaal in 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch is een congres zaal met alle denkbare moderne faciliteiten. Iedere congres zaal is naar wens in te richten. Binnen een handomdraai zijn de kleinere congres zalen te combineren met de grote congres zaal en ontstaan één congres zaal van bijna 3000m2. Tezamen met de hoogstaande faciliteiten, catering en service bieden wij u de sleutel tot succes.

Moderne vergader zalen voorzien van de laatste techniek

Onze vergader zalen en training zalen zijn allen voorzien van de nieuwste audiovisuele middelen om uw vergadering of training tot een succes te maken. Een vergader zaal of training zaal is vandaag de dag meer dan een ruimte om in te discussiëren of kennis op te doen; het moet een ruimte zijn die creativiteit en inspiratie opdoet. Dat is precies wat de vergaderzalen en trainingzalen van 1931 Congrescentrum Brabant u brengen. Tevens kunt u kiezen voor een passend arrangement, zodat uw gasten niets tekort zullen komen.

Moderne congreszalen, vergaderzalen en trainingzalen die succes garanderen

De congreszalen, vergaderzalen en trainingzalen zijn voor iedere denkbare bijeenkomst te gebruiken. Voor meer informatie over de faciliteiten en zalen kunt u contact met ons opnemen.

Vergaderzalen, congreszalen en trainingzalen met ongekende mogelijkheden voor uw succes.