Uw vergadering organiseren in 1931 Vergadercentrum ‘s-Hertogenbosch

Een vergadering organiseren in hét vergadercentrum van Den BoschU zoekt een vergadercentrum, voor het organiseren van een vergadering, dat multifunctioneel is, voldoet aan de laatste techniek en sfeer met zich meebrengt? 1931 Vergader centrum Brabanthallen, hét vergader centrum van Brabant, brengt u meer dan dat alleen. Alle ruimten in hét vergadercentrum van Brabant zijn voorzien van high tech faciliteiten die het vergaderen extra prettig maken.

1931 Vergadercentrum ’s-Hertogenbosch zorgt dat de organisatie en uitvoering van uw vergadering professioneel, ontspannend en succesvol wordt.

Een vergader centrum dat authenticiteit uitstraalt

Vergader centrum 1931 in Den Bosch is meer dan alleen een vergader centrum met de meest moderne en high tech faciliteiten. Het is een state of the art doch authentiek vergader centrum voor zowel kleine als grote groepen met o.a. persoonlijke catering. Hierdoor is 1931 vergader centrum vandaag de dag een uniek vergader centrum in Nederland.

1931 vergader centrum Den Bosch biedt vergaderruimtes aan voor iedere grootte

Met veel verschillende paviljoens en vergaderzalen kunnen wij met ons vergader centrum voor iedere vergadering een passende vergaderzaal aanbieden. Tevens zijn verschillende vergaderzalen in ons vergader centrum te combineren waardoor het mogelijk is om ook met grote groepen te vergaderen. Met congreszalen van tezamen bijna 3000m2 is een combinatie van het organiseren van een vergadering met een congres of evenement ook mogelijk.

Een multifunctioneel vergadercentrum in Brabant

Gezien de vele verschillende ruimtes, de high tech faciliteiten, de combinatiemogelijkheden van vergaderingen organiseren en congressen organiseren kan 1931 Vergadercentrum ’s-Hertogenbosch spreken van een multifunctioneel vergadercentrum van het hoogste niveau. Naast de verschillende vergaderzalen in het vergadercentrum, biedt de sfeervolle foyer ook mogelijkheden voor overlegmomenten.

Een geslaagde vergadering organiseer je in 1931 Vergadercentrum ’s-Hertogenbosch: hét vergadercentrum van Brabant!