Een vergadering organiseren in 1931 Vergadercenter ‘s-Hertogenbosch

Hét vergadercenter van Den Bosch voor unieke vergaderingenU bent opzoek naar een vergadercenter, voor het organiseren van een vergadering, dat multifunctioneel is, voldoet aan de laatste techniek en sfeer met zich meebrengt? 1931 Vergader center ‘s-Hertogenbosch, hét vergader center van Brabant, is precies dat wat u zoekt.. De verschillende ruimtes en zalen in hét vergadercenter van Brabant zijn voorzien van de laatste techniek die het vergaderen extra prettig maken

1931 Vergadercenter ’s-Hertogenbosch zorgt dat de organisatie en uitvoering van uw vergadering volgens uw wensen verloopt.

Een vergader center met authentiek karakter

Vergader center 1931 in Den Bosch is meer dan alleen een vergader center met de meest moderne en high tech faciliteiten. Het is een karakteristiek en uniek vergader center voor zowel kleine als grote groepen. Hierdoor is 1931 vergader center Den Bosch vandaag de dag een uniek vergader center in Nederland.

De vergaderruimtes van 1931 vergader center Den Bosch

Met diverse vergaderzalen en paviljoens kunnen wij met ons vergader center voor iedere vergadering een vergaderzaal aanbieden. Ook is het mogelijk om verschillende vergaderzalen in hét vergader center te combineren waardoor het mogelijk wordt om met grote groepen te vergaderen. Met verschillende congreszalen die samen bijna 3000m2 zijn is het mogelijk om het organiseren van een vergadering te combineren met een congres of evenement.

Een modern, high tech en multifunctioneel vergadercenter in Brabant

De verschillende ruimtes, de moderne techniek, de combinatiemogelijkheden van vergaderingen organiseren en congressen organiseren maakt 1931 Vergadercenter ’s-Hertogenbosch een multifunctioneel vergadercenter van het hoogste niveau. Ook de sfeervolle foyer kan dienen als vergadercenter of vergaderzaal.

Een succesvolle vergadering organiseer je in 1931 Vergadercenter ’s-Hertogenbosch: hét vergadercenter van Brabant!