Partners van 1931

Hieronder vindt u een overzicht van de partners van 1931, de gastvrije en authentieke congres- en evenementenlocatie van Zuid-Nederland.

Stagelight is een partner van 1931

Stagelight

Specialist in licht- en geluidstechniek, rigging en stroomverdeling voor bedrijfs- en publieksevenementen, theatervoorstellingen, beurspresentaties etc. Het projectteam zorgt voor een gedetailleerde voorbereiding en daadkrachtige uitvoering waarbij persoonlijke inbreng, enthousiasme en vriendelijkheid samengaan in een positieve werksfeer.

Bezoek de website

 

Convention Bureau Brabant

Convention Bureau Brabant profileert de regio Noord-oost Brabant als bestemming voor zakelijke evenementen. Dit doen zij door samen te werken met verschillende vergader-, congres- en evenementenlocaties en overige relevante toeleveranciers in de regio.

Bezoek de website

Heuvelman Sound & Vision is een partner van 1931


Marjon Zijlstra Fotografie

Marjon Zijstra begon met het fotograferen van kinderen en fotografeerde ruim een decennium geleden haar eerste bruiloft. Marjon is lid van het Master Photographers Network. Ze is ook in het bezit van ‘Keurmerk Trouwen’ van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie (NTBO) en is één van de partners van Lovely Wedding Weddingplanning.

Bezoek de website
 

WeForest

WeForest is een internationale non-profit organisatie die zich richt op het planten van bossen in verschillende landen als schaalbare oplossing voor klimaatverandering en armoede. Het planten van biodiversiteit en inheemse bossen in tropische landen koelt het klimaat en biedt werk voor vrouwen waardoor zij hun kinderen naar school kunnen laten gaan. In samenwerking met deze organisatie planten wij, per evenement dat bij 1931 georganiseerd wordt, vijf bomen in het Atlantisch Woud in Brazilië.

Bezoek de website