Uw congres in 1931

Onze multifunctionele congreszalen zijn ideaal voor de meest uiteenlopende evenementen.  De zalen zijn bereikbaar vanuit de Foyer, het hart van de locatie. Binnen een handomdraai maken we van de drie congreszalen één zaal van 2.743 m2 toereikend tot 2.000 gasten plenair. Aangrenzend aan de Foyer bevinden zich de subruimtes welke te schakelen zijn naar grootte van uw wens. Groot voordeel is dat de locatie gelijkvloers is en alle ruimtes vanuit de Foyer direct bereikbaar zijn.

Hiermee biedt 1931 een prachtige evenementenlocatie, voorzien van meubilair, vloerbedekking en alle moderne faciliteiten. Tot slot zijn al onze ruimtes voorzien van daglicht, wat tevens per ruimte te verduisteren is.

Meerdaagse congressen

1931 biedt ook mogelijkheden voor meerdaagse congressen. Indien u ondersteuning wenst met kamerovernachtingen dan helpen wij u graag. Wanneer u boekt via onze overnachtingspagina krijgt u gegarandeerd de beste prijs, en daarbij een gratis upgrade bij het hotel naar keuze op basis van beschikbaarheid. 

Bij behoefte aan een partnerprogramma in ’s-Hertogenbosch of omgeving denken we graag met u mee en werken we nauw samen met partners zoals Convention Bureau Brabant en VVV ’s-Hertogenbosch. 

Bekijk de specificaties van de congreszalen (Limousins) >

Wilt u meer informatie over 1931 als congreslocatie? Bel 088-9000 333 of mail naar info@1931.nl.