Een congres organiseren in 1931 Congrescentrum ‘s- Hertogenbosch

Een congres organiseren in hét congrescentrum van Den BoschU zoekt een congrescentrum, voor het organiseren van een congres, dat multifunctioneel is, voldoet aan de laatste techniek en sfeer met zich meebrengt? Dan bent u bij 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch, hét congrescentrum van Brabant, aan het juiste adres. Een congres organiseren met faciliteiten als moderne paviljoens, exclusieve boardrooms en grote congreszalen? 1931 Congrescentrum Den Bosch voldoet aan uw eisen.

Een ruimte op maat die voldoet aan al uw eisen voor het organiseren van een congres vindt u in 1931 Congres centrum ’s-Hertogenbsoch, hét congrescentrum van Brabant.

Congressen organiseren in een congrescentrum met authentiek karakter

Congres centrum 1931 in Den Bosch, het congres centrum van Brabant, is meer dan alleen een congrescentrum met de meest moderne faciliteiten. Het is een congres centrum met een beleving die terug in de tijd gaat. Hierdoor is 1931 congres centrum Den Bosch vandaag de dag een uniek congres centrum in Nederland. Een congres organiseren zal nooit meer hetzelfde zijn!

Een congres organiseren in één van onze schitterende congreszalen

1931 Congrescentrum Brabant is zo ingericht dat de 3 zalen apart kunnen fungeren als congrescentrum, maar ook het combineren van de 3 congreszalen is binnen een handomdraai gedaan waardoor een ruimte ontstaat van bijna 3000 m2!

Een congres organiseren is nog nooit zo makkelijk geweest

1931 Congres centrum Den Bosch, hét congres centrum van Brabant, biedt u een eigen personal assistent aan tijdens uw congres. De mogelijkheden en technische faciliteiten zijn van een dusdanig niveau dat u geen zorgen meer heeft tijdens het organiseren van uw congres of vergadering. U wilt een congres organiseren zonder zorgen: wij helpen u daarbij.

Een congres organiseren zonder zorgen: Dat is waar 1931 Congres centrum Den Bosch, hét congrescentrum van Brabant, garant voor staat.