Een congres organiseren in 1931 Congrescenter ‘s-Hertogenbosch

Congrescenter Den Bosch staat garant voor succesvolle congressenU zoekt een congrescenter, om een congres in te organiseren, dat multifunctioneel is, modern is en sfeer met zich meebrengt? Dan bent u bij 1931 Congrescenter ‘s-Hertogenbosch, hét congrescenter van Brabant, aan het juiste adres. Een congres organiseren met high tech faciliteiten en toch met een authentiek karakter: dat is 1931 Congrescenter Den Bosch.

Een multifunctionele locatie die voldoet aan uw eisen vindt u in 1931 Congrescenter ’s-Hertogenbsoch, hét congrescenter van Brabant.

Een congres organiseren in een congres center met authentiek karakter

Congres center 1931 in Den Bosch, het congres center van Brabant, is meer dan alleen een congres center met high tech faciliteiten. Het is een congres center met een unieke beleving die terug in de tijd gaat. Hierdoor is 1931 congres center Den Bosch een uniek congres center in Nederland. Een congres organiseren en uitvoeren zal nooit meer hetzelfde zijn!

Een congres organiseren in het meest bijzondere en sfeervolle congrescenter van Brabant

1931 Congrescenter Brabant beschikt over 3 zalen die apart kunnen dienen als congrescenter. Ook het combineren van de 3 congreszalen is mogelijk. Hierdoor ontstaat, binnen een handomdraai, een ruimte van bijna 3000 m2!

Een congres organiseren zonder zorgen

1931 Congres center Den Bosch, hét congrescenter van Brabant, biedt u een eigen personal assistent aan voor, tijdens en na uw congres. Onze locatie, kennis en kunde zorgen ervoor dat u geen zorgen meer heeft tijdens het organiseren van uw congres. U wilt een congres organiseren zonder zorgen: wij helpen u daarbij.

Een congres organiseren dat succesvol is: Dat is waar 1931 Congrescenter Den Bosch, hét congres center van Brabant, garant voor staat.