Themadag 'Trends in Catering'

Evenement Themadag 'Trends in Catering'
Locatie 1931 Congrescentrum Brabanthallen
Datum 2 november 2011
Organisator Genootschap voor Eventmanagers: directeur Leon Kruitwagen
Aantal bezoekers 80
Soort evenement Presentaties
Doel evenement Inzicht verschaffen in de cateringtrends van 2012 en informeren over voeding.

 

“1931 voldoet aan eisen als goede akoestiek en ruime parkeergelegenheid”

1931 Congrescentrum overtuigt ook de directeur van Genootschap voor Eventmanagers

Omschrijving: Themadag 'Trends in Catering' van Genootschap voor Eventmanagers
Tijdens de Themadag Genootschap voor Eventmanagers gaven negen cateraars hun visie op de cateringtrends van 2012 en daarnaast presenteerden zij hun meest representatieve gerecht. De eventmanagers werden tevens geïnformeerd over wat voeding met het lichaam doet en wat het belang hiervan is bij evenementen.

De locatie: sfeervol, mooie verlichting en goede akoestiek
1931 Congrescentrum Brabanthallen werd directeur van het Genootschap voor Eventmanager Leon Kruitwagen als het ware in de schoot geworpen. Kruitwagen vertelt: “Via/via werd de locatie ons getipt. Vervolgens bleek het vernieuwde 1931 Congrescentrum Brabanthallen als locatie inderdaad heel goed te passen bij onze bijeenkomst. De presentaties werden gehouden in het Galloway Restaurant. Door de grote inzet van de cateraars én mede dankzij de intieme sfeer, prettige uitstraling, mooie verlichting en goede akoestiek werd de Themadag een groot succes.”

Resultaat: positieve feedback en een 10 voor parkeergelegenheid
Het Genootschap van Eventmanagers is tevreden over de Themadag en de locatie 1931 Congrescentrum Brabanthallen. Kruitwagen licht toe: “We hebben veel positieve feedback gekregen en zelf zijn we ook te spreken over 1931. De locatie is heel flexibel en de medewerkers denken heel goed mee. Daarnaast waren wij enthousiast over het grote aantal parkeerplaatsen. Dat is erg belangrijk en op dit punt scoort 1931 Congrescentrum heel hoog.”