Betonwegendag

Evenement Betonwegendag
Locatie 1931 Congrescentrum Brabanthallen
Datum 29 september 2015 
Organisator Cement&BetonCentrum
Ingevuld door Wim Kramer
Aantal bezoekers ca.150
Soort evenement Congres
Doel evenement Het Cement&BetonCentrum behartigt de belangen en bundelt de promotieactiviteiten van  drie aangesloten cementindustrieën met een commercieel belang op de Nederlandse markt. Tijdens de Betonwegendag komen marktpartijen samen om kennis uit te wisselen.

 

“1931 is flexibel en heeft uitgebreide mogelijkheden”


Omschrijving: Betonwegendag
Op 29 september 2015 vond de tweejaarlijkse Betonwegendag plaats in 1931 Congrescentrum. Het thema van Betonwegendag was ‘kennis delen’. Circa 150 deelnemers waren aanwezig bij de bijeenkomst om hun kennis bij te spijkeren en hun relaties te begroeten. De dag begon en eindigde met plenaire sessies en voor en na de lunch vonden diverse parallelsessies plaats met workshops. Eén serie workshops was gericht op opdrachtgevers en beheerders, de andere serie workshops had meer technische diepgang voor de specialisten. De dag werd afgesloten met een netwerkborrel.

De locatie: 1931 Congrescentrum Brabanthallen
Wim Kamer van Cement&BetonCentrum organiseerde de Betonwegendag in 1931 Congrescentrum. Hij kijkt tevreden terug: “In 2011 heeft ons congres voor de eerste keer plaatsgevonden in 1931. Wij vonden het toen al een gepaste locatie en keerden in 2015 voor de derde keer terug. De uitstraling van de locatie, de overzichtelijke ruimtes en flexibiliteit van de inrichting van de zalen zijn grote pluspunten. Daarnaast is 1931 gemakkelijk bereikbaar en is er een voldoende parkeergelegenheid. De Foyer is het hart van de locatie en als ontvangst- en cateringruimte komen de gasten dus tijdens alle pauzemomenten samen in deze ruimte waar ook de stands staan opgesteld. Perfecte kruisbestuiving.”

Resultaat: goed gewaardeerd door bezoekers​
​Wim Kramer beoordeelt de locatie en het evenement beide met een 8. Hij licht toe: “Het congres is goed beoordeeld door de gasten en de inhoud is goed gewaardeerd door bezoekers. Deze score heeft te maken met onze eigen organisatie, maar ook met de diensten van 1931. Alles ligt in één hand, van de inrichting en de techniek tot aan de catering. Daarnaast was er één aanspreekpunt op de uitvoerdag wat erg prettig werkte. 1931 is overal van op de hoogte en gaat flexibel om met wijzigingen. Dat ons congres op het laatste moment iets kleiner werd was dan ook geen probleem. 1931 staat direct klaar als het nodig is en pakt wijzigingen snel op. Als het evenement het toelaat komen wij in de toekomst graag terug.”