Jaarcongres BOVAG

Evenement Jaarcongres BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven
Locatie 1931 Congrescentrum Brabanthallen
Datum 4 oktober 2011
Organisator Communicatiebron: directeur Christel Janssen
Aantal bezoekers 1.500
Soort evenement Congres
Doel evenement Informeren, inspireren en debatteren over het ondernemerschap en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

"De gasten gaven 1931 Congrescentrum een 8,2"

1931 Congrescentrum schrijft succesvol evenement met 1.500 gasten bij op haar CV

Omschrijving: Jaarcongres BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven
Het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven is het automotive event van het jaar. De inhoudelijke informatiesessies, een boeiend plenair congresprogramma en de swingende verkiezingsshow Autobedrijf van het Jaar waren een spektakel. Het thema Hollands Glorie, het afwisselende programma en de authentieke locatie 1931 Congrescentrum Brabanthallen in Den Bosch zorgden dit jaar voor een recordaantal van 1.500 bezoekers.

De locatie: 1931 is functioneel, flexibel, authentiek én modern
Met 1.500 bezoekers was het congres van BOVAG één van de grootste in 1931. Organisator Christel Janssen, directeur van Communicatiebron, roemt 1931 om meerdere aspecten. Ze vertelt: “De authentieke en sfeervolle uitstraling wordt op unieke wijze gecombineerd met moderne faciliteiten. Zelfs met ruim 1.500 mensen bleef 1931 ruimtelijk en sfeervol. Bovendien is het pand heel functioneel ingedeeld. De foyer ligt centraal en biedt directe toegang tot de grotere plenaire zalen. Daarnaast liggen er aan de foyer nog verschillende flexibele ruimtes, die wij hebben ingezet voor de informatiesessies, de persbijeenkomst en de artiestenontvangst.”

Resultaat: gasten evalueren 1931 met een 8,2
Janssen zag in 1931 het puzzelstukje dat het congres van BOVAG perfect paste. Ze licht toe: “Alles kwam mooi samen. De locatie paste perfect bij het thema Hollands Glorie en voldeed aan alle eisen. Wij leggen de lat vrij hoog, maar we merkten dat de medewerkers van 1931 er echt voor gingen en er zin in hadden. Ook is Den Bosch vanuit alle hoeken van het land goed te bereiken en 1931 heeft ruime parkeergelegenheid en dat vinden we een belangrijk punt. Een deel van de gasten heeft een review ingevuld en 1931 Congrescentrum kreeg een 8,2! Kortom: de faciliteiten, samenwerking en indeling van 1931 maken dat wij er zeker nog terugkomen.”