Klaar voor een veelbelovend najaar

Al heeft de Nederlandse zomer misschien niet iedereen gebracht waarop van te voren gehoopt was, bij 1931 kijken we desondanks terug op een mooie zomer.

Investeringen

Gedurende de zomerperiode zijn investeringen gedaan en vervangingen waar nodig. Zo hebben we nu vaste spant- en dakverlichting in Limousin 2. Daar wordt uw plenaire opening nóg mooier van! Ook is de signing voor onze elektrische laadpalen op het parkeerterrein verbeterd.

Daarbij zijn we trots op het feit dat we weer een stukje “groener” zijn geworden. We hebben al een kleine 100 bomen gepland in het Atlantische Woud in het zuiden van Brazilië.  

Nieuwe meubilair lijn

We zijn ook druk doende met de nieuwe meubilair lijn. Ja, u kunt over een aantal maanden een geheel nieuw interieur verwachten bij ons. Daarbij nemen we de feedback van onze klanten mee ten aanzien van het huidige meubilair.

Wij zijn er klaar voor!

Kortom bij 1931 zijn we er weer klaar voor! We kijken vooruit naar een zeer goed gevuld najaar met prachtige evenementen.

Om goed te kunnen nazomeren tijdens de pauzemomenten kunnen onze gasten nu plaatsnemen aan nieuwe bankensets op ons terras. Kunt u toch dat zomer gevoel even vasthouden!

Tot ziens bij 1931!